"Το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας" Αριστοτέλης

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

H πρόταση για συντήρηση του δρόμου Πέρκου Περίστας


Υπάρχουν στιγμές που κυριολεκτικά απο απόγνωση σηκώνει κάποιος ψηλά τα χέρια. Και με την ευκαιρία που είναι ψηλά στραμμένα προς τον ουρανό ,η μόνη μας ελπίδα είναι να κάνουμε μιά δέηση προς τον Πανάγαθο μπας και μας λυπηθεί και μας βρεί Εκείνος λύση , αφού οι θνητοί αιρετοί αδυνατούν ή δεν προλαβαίνουν. Δεν υπάρχει άλλη σωτηρία.
Μιλάμε για 3 χιλιόμετρα άθλιου χωμάτινου δρόμου (Πέρκος –Περίστα) πουπρίν απο δυό μήνες οι δύο πρόεδροι των χωριών με κοινή τους επιστολή –κοινοποιημένη και στους Δημάρχους- ζητάνε απο την Περιφέρεια τη συντήρηση του.
Νεώτερα? Οι προσπάθειες και πιέσεις του Δημάρχου Θέρμου που δεν έχουν φέρει ακόμη κανένα αποτέλεσμα.
Υπάρχει λύση? ΝΑΙ , με το νόμο των πιθανοτήτων μπορεί μέσα στο καλοκαίρι κάτι να γίνει !!! Αν και συνήθως οι όποιες λύσεις προκύπτουν ή τυχαία ή στο «ο,τι κάτσει» Υπ αυτή την έννοια έχετε πιθανότητες αγαπητοί Περκιώτες . Αλλιώς ξέρετε, απο Ναύπακτο μέσω Θέρμου και μετά απο Διασελλάκι (11 χλμ. χωματόδρομος !!) 


Στις 15/3/2015 με κοινή μας πρόταση ο Πέρκος και η Περίστα ζητήσαμε απο την Περιφέρεια να συντηρηθεί το χωμάτινο κομμάτι των 3,5 χιλιομέτρων απο Πέρκο πρός Περίστα.

Ακόμη περιμένουμε!!!!!!!!!